SDXL-AM, -FM ja -Yleinen Yahoo Groups

Näiden Yahoo Groups -palvelussa toimivien keskustelulistojen/-palstojen tarkoitus on toimia SDXL:n jäsenten ajankohtaisena tiedotuskanavana toisille jäsenille. Palvelussa on mahdollista tallentaa esim. kuvia Photos-kansioon tai ääninäytteitä ym. Files-kansioon. Viestin mukana lähetettävät liitteet tallentuvat väliaikaiskansioon ja viestin mukana kulkee linkki niihin. Listalla voi olla mukana pelkällä sähköpostiosoitteella tai erikseen perustettavalla Yahoo-tunnuksella, jolloin pääsee ryhmän saitille tallenteitaan viemään. Keskustelut säilyvät tallessa Conversations-kansiossa.

Välitettävä informaatio voi olla uutisia, kelivinkkejä tai kysymyksiä tunnistamattomista asemista tallenteilla tai erikoisilla taajuuksilla, yleisellä puolella myös filosofisempaa ”aineistoa” ja tiedoteita. Moderaattoreina eli ”portinvartijoina” toimivat AM-listalla WRTH-toimittajamme Mauno Ritola (MR) ja yllekirjoittanut (PRI), FM-listalla Jan-Mikael Nurmela (JMN) ja Janne Heinikangas (JJH) sekä yleisessä PRI ja JMN. Mikäli tunnet näihin aihepiireihin kiinnostusta, laita sähköpostia osoitteisiin sdxl-am-subscribe@yahoogroups.com, sdxl-fm-subscribe@yahoogroups.com ja/tai sdxl-yleinen-subscribe@yahoogroups.com. Liittymistiedot löytyvät myös alla olevien linkkien takaa.

SDXL-AM

SDXL-FM

SDXL-YLEINEN


Ajankohtaista

Uusimmat lokaukset (AM):

Kelitiedot


->Kioto DST real time<-

Viimeisin Radiomaailma

Sisällysluettelo: klikkaa kuvaa Kansi_RM_08-17

Tervetuloa radion rajattomaan maailmaan!

Ulkomaisien radioasemien signaaleja voi metsästää muutenkin kuin Internetin välityksellä. Oman erityispiirteensä asiaan tuo radiokelien vaikutus asematarjontaan. Melko vähällä vaivalla ja pienellä rahalla valinnanvaraa on satojen asemien verran. Näillä sivuilla kerrotaan tarkemmin eetterin tarjonnasta ja DX-harrastuksesta. Sivuille on myös kerätty linkkejä muihin aihetta sivuaviin Internetin palveluihin.

Liittymällä jäseneksi saat vuoden 2018 Radiomaailma-lehdet (6 numeroa). Lehden voi tilata myös ilman jäsenyyttä.

WRTH 2018 ilmestyy joulukuussa! Hinta DX-Tarvikepalvelussa 40 euroa + 7 euron toimituskulu (yht. kaikille saman toimituksen tuotteille). Huom. Joulukuun jäsenmaksun yhteydessä kirjan saa hintaan 42,10 euroa (sis. postimaksun). Tilaukset myös sähköpostilla (klikkaa kuorta): DX-Tarvikepalvelu

Kansi_WRTH_2018

Tilaa saman tien Antenneilla aalloille -perusteos, josta on otettu uusi painos. Hinta DX-Tarvikepalvelussa 19,50 euroa + toimituskulut 7 euroa (koko toimitukselle). Voit tilata myös sähköpostilla (klikkaa kuorta): DX-Tarvikepalvelu

Sisällysluettelo: klikkaa kannen kuvaa alla!

kansi_aa_2016

Tuoreimmat aiheet

Yksi tapa harrastaa DX-kuuntelua

Oheisessa YouTube-videossa Jim Solatie (JMS) esittelee DX-kuuntelua RadioGaala2013 -ohjelmassa!

”Diksaaja harrastaa radion kuuntelemista”

Mika Mäkeläinen (MTM) Radio Suomen yövieraana: YLE:n yövieras

Kävijälaskuri

Flag Counter
Top